Här får du alla tipsen och svaren
 
 
Dags att skaffa
hemsida?
 

hemsidan

 
 


        Bra att känna till

          Vad får en hemsida kosta

          Vad kostar det att regga ett www-namn

          Är det dyrt att skaffa en webbshop

          Siter som erbjuder gratis hemsidor

          De billigaste Webbyråerna

          De bästa och billigaste webbhotellen

 


       Bra att känna till!
                           Skapad den 19 Maj 2009  |  konfigurerad av WDF
                            Orginaldesignen är från css templates     

    De bästa webbhotellen
Vi har dragit ned alternativen till tre stycken. Idag använder vi alla dessa tre frekvent, så vi vill säga att vi har bred erfarenhet av dem. De tre webhotellen är; One.com, Loopia, och Surftown. De varierar i pris men man kan lugnt påstå att de alla är fullsortiments webbhotell och förmodligen Skandinaviens tre största sådana. Det billigaste är One.com. Men där kan man endast ha ett domännamn per webbhotell. Sen kommer Surftown där man kan ha upp till tio domännamn på det enklaste webbhotellet. Och sist Loopia, som är det lite dyrare webbhotellet, men samtidigt har man där obegränsat med antal domännamn.- samt de är billigast med att sälja domännamn.
Idagsläget har Surftown tagit bort sin telefonsupport, och erbjuder endast denna som ett betalningsalternativ. Vi tror att de kommer förlora på detta. Idag har Loopia och One.com en betydligt snabbare support än Surftown. Men webbhotell ska införskaffas efter behov, så vi rekommenderar er att läsa igenom de olika webbhotellens och därefter bestämma.


        Viktigt att veta

          Vad ska ingå när jag köper hemsida

          Är din hemsida professionellt gjord?

          Att bygga sin hemsida själv

          Bra länkar angående hemsidor

          Vad tar en webbyrå betalt i timmen

          Besök våran blogg (öppnas i nytt fönster)


De billigaste Webbyråerna
Det är omöjligt att ta prisuppgift från alla Sveriges webbyråer och därmed avgöra den billigaste webbyrån. Dock strävar vi alltid efter att vara just det. Vi fokuserar på att erbjuda unika hemsidor till de lägsta priserna, och jobbar också fokuserat med att ha låga kostnader runt om. Såna kostnader som för exempel bildbehandlig, installationer, konfigureringar, registreringar hos webbhotell, uppladdninga av hemsidor på server osv. Vi har idag till och med tagit bort kostnaderna helt för mågna av ovanstående tjänster bara för att vi anser att detta ingår i hemsidans pris. Vi rekommenderar alltså WebbDesignFabriken.se här med rent samvete.


        Sökoptimering

          10 bra tips för sökoptimering

          Googles verktyg för webbansvariga

          Få med din hemsida på Google

          Regga din hemsida på olika sökmotorer

          Sökmotorernas tillvägagångssätt

          Jobba med dina in- och utlänkar


Vad ska ingå när jag köper hemsida

Först och främst måste du och webbyrån eller webbdesigner vara överens om vad det är du ska ha för en sorts hemsida. Ska du själv kunna uppdatera den? Ska du ha en sorts prenumerationstjänst hos webbyrån, vilket innebär att de uppdaterar och sköter din sida? Ska du lägga fokus på mycket sökoptimering? Ja, det finns ganska mycket alternativ när du beställer en hemsida. Vårt tips är att vara väl förberedd och veta vad du vill ha innan du tar kontakten. Låt inte webbyrån få bestämma för mycket för då kan det sluta med en saftig faktura många gånger.


Vad tar en webbyrå betalt i timmen
Än en gång understryker vi att vi har inte kollat upp alla webbyråer/webbdesigners så klart. Men när man anlitar en webbyrå brukar dessa ligga runt 600kr/timmen. Frilansande webbdesigners kan dock ligga på betydligt billigare priser än detta. Sen ska det ju också tilläggas att många tar betalt för den färdiga produkten, så det kanske inte är lätt att sätta en generell timlön. Vi rekommenderar oss, WebbDesignFabriken.se Vi har till stor del fasta priser och tydliga prislistor på vår hemsida. Dessutom erbjuder vi alltid en nöjdhetsgaranti. Du betalar inget som du inte är nöjd med. Inga förskottsbetalningar och alltid 30 betalningsdagar på fakturan.

Registrera din hemsida på de stora sökmotorerna

Att din hemsida ska registreras hos de stora sökmotorerna är ju en självklarhet. Många webbdesigners/webbyråer tar ju detta för givet och gör åt en. Men man ska ändå fråga och säkerställa om de gjort det. Sidan ska minst reggas på Google, Yahoo och Bing.
 
Besök Sveriges förmodligen billigaste webbyrå
www.WebbDesignFabriken.se